| Sime děkujeme :) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jag
Poeet p?íspivku : 21 Age : 36 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 31. 08. 07
| Předmět: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 2:12 pm | |
| Dekovne forum pro sima Ja mu dekuju za cely vikend, dekujte pak hlavne jmenovite za jednotlive veci | |
|
| |
visitek
Poeet p?íspivku : 32 Age : 34 Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 4:54 pm | |
| Dekuji simovi ( ), za pekny vikend, dekuji vsem za super spolecnost a dekuji za to, ze jsem tam mohl byt | |
|
| |
Peta Admin
Poeet p?íspivku : 71 Age : 123 Město: : Hranice Registration date : 27. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 5:04 pm | |
| Děkuji Simovi za zařízení ubytování, skvělé pohoštění a ty výborné bloody steak bez fucking chips a samozřejmě za to dobré víno | |
|
| |
visitek
Poeet p?íspivku : 32 Age : 34 Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Peta Admin
Poeet p?íspivku : 71 Age : 123 Město: : Hranice Registration date : 27. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 5:27 pm | |
| | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 5:45 pm | |
| s tím děkováním brzděte, jo...zase tak dobré to nebylo ...pár chybek v organizaci by se našlo, nejen pár ale rozhodně su kotel rád že ste dojeli! a že se vás mohl vidět!!! | |
|
| |
Dobby
Poeet p?íspivku : 46 Age : 32 Město: : Pardubice Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 5:53 pm | |
| Díky všem za všechno a Simovi za pozvání a organizaci hlavně | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 6:40 pm | |
| Děkuji Simíkovi (a samozřejmě i Jagovi a vám ostatním ) za moc krásný víkend... škoda, že nebyl trochu delší... jsem ráda, že mě rodičovstvo nakonec pustilo ... užila jsem si to s vámi a už se hrozně těším na další setkání... zopakovat si to vaše moravské nářečí , abych ho nepozapomněla, že? Tak vám MOC děkuji !! | |
|
| |
Niki
Poeet p?íspivku : 11 Age : 32 Město: : Proseč Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Sun Sep 09, 2007 7:32 pm | |
| Ahoj, tak už jsem celá rozespalá z vlaku dorazila domů a su ráda, že sedím!! Po dnešním běhu s báglem mě trochu bolí nohy Taky bych Vám všem chtěla moc poděkovat za bezva víkend a taky Tobě Sime, protože si myslím, že jsi to zvládl skvěla a ještě jednou díky Tobě a Áje za posledních 15 minut! byli jste všici super a v pohodě, už se děsně těším (jako všichni ) na další setkání!! | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) Mon Sep 10, 2007 9:31 pm | |
| supr ...už mě všichni poděkovali tak bych to téma třeba zavřel každopádně, já bych vám taktéž rád poděkoval: za to že jste přijeli, za dárky, za srandu, za to že jste překousli pískláka ...a tak celkově za ůůůplně všechno, a hodně děkuju Jagovi, páč bez něho bych tu organizaci asi sám nedal!! Díky ps: sledujte diskusi o Srazu v Pardubicích (Kunětické Hoře jako) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sime děkujeme :) | |
| |
|
| |
| Sime děkujeme :) | |
|