| Děkujeme ll. | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ája
Poeet p?íspivku : 106 Age : 33 Město: : Praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Děkujeme ll. Mon Sep 10, 2007 9:53 pm | |
| Jelikož Sim zamkl první děkovací fórum a já jsem mu chtěla taktéž poděkovat (a nejen jemu) tak jsem založila jiné.(Nj Sime tomu neutečeš ) Tak tedy: Tisíceré díky Simovi a Jagovi za krásné setkání v Hradišti .Jsem moc ráda ,že jsem vás zase mohla vidět , popovídat si... Sime ty vůbec neřeš jestli by organizace mohla být lepší nebo ne... třeba pro mě to vůbec nebylo důležité hlavní bylo že jsme se sešli.. Konkrétně ? Díky Jagovi za to že si na nás udělal čas .Díky za skvělé a vyčerpávající informace a provedení po městě.Díky za hezké noční povídání. Díky Simovi za mňam masíčko,ubytování a hlavně za to že se mnou byl až do tří-škoda že jsi pak musel jít... Také díky Niki za akční zakončení posledního dne A nakonec díky vám všem že jste přijeli Už se moc těším na další setkání | |
|
| |
niky
Poeet p?íspivku : 2 Age : 32 Město: : Kyjov Registration date : 30. 08. 07
| Předmět: Re: Děkujeme ll. Tue Sep 11, 2007 12:01 pm | |
| Ahojte !!! páč já se sem nedostanu tak často jako ostatní tak budu vždy tak trochu pozadu..tak mi prosím odpusťte... Hrozně bych chtěla poděkovat zejména Simíkovi za zorganizování víkendové slučovací akce ..máš můj obdiv protože asi bych si netroufla na takovou sloužitou věc..sice jsem tam nemohla být už od začátku ale podle toho jak se všichni vyjadřovali(verbálně,neverbálně ) se akce určitě povedla. Mě to dodalo novou sílu,načerpala jsem nekonečně mockrát víc energie než kdybych byla doma... už se zase moc těším na naše další setkání. A ještě jednou moc díky všem kteří přijeli,nekteří to neměli zrovna blízko a přesto dojeli | |
|
| |
Jag
Poeet p?íspivku : 21 Age : 36 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 31. 08. 07
| Předmět: Heh Tue Sep 11, 2007 2:23 pm | |
| A me bys nemela taky zapomenout podekovat za ten sok, ktery jsem ti pripravil | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Děkujeme ll. Tue Sep 11, 2007 4:24 pm | |
| No jo , žluté sluníčko asi ještě nikdo nechválil. Tak musím tedy pochválit já. Opravdu krásné sluníčko....a šok ani ne, ale přiznávám, že jsem se trochu bála, co to bude. Ono to nebylo ale tak hrozné . Škoda, že jsem neviděla, jak se Niky tvářila ( ??). Už se moc těším na další setkání!! Napadlo mě, že bychom mohli naplánovat na nějaké prázdniny třeba puťák?! Co na to říkáte? | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Děkujeme ll. Tue Sep 11, 2007 4:47 pm | |
| To bychom mohli.Nějaká akce o prázdninách by byla určitě skvělá .... Jo jo Jagu v první chvíli to byl šok. ......nakonec .... myslím ,že je to hezké .Spíš bych se bála té šedé... Uvidíme ....nj vlastně ! Uvidíme šedou už v říjnu?? | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Děkujeme ll. Tue Sep 11, 2007 5:30 pm | |
| hej, právěže ta šedá bude v poho..toto je horší (ale jako furt v pohodě, nejlepší je kontrast vlasy X obočí ) ...na tu šedou se fakt těším a plně tě podporuju no a jinak: o prázdninách (pokud myslíte letní) se mnou pojedete do Španělska abych se neztratil ...né kecám, ale ten puťák či něco takového je supr nápad | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Děkujeme ll. Tue Sep 11, 2007 9:25 pm | |
| Tjn ... ten kontrast vypadá zajímavě .Kdyby si Jag obarvil i obočí tak by to ztratilo efekt | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| |
| |
Peta Admin
Poeet p?íspivku : 71 Age : 123 Město: : Hranice Registration date : 27. 08. 07
| Předmět: Re: Děkujeme ll. Wed Sep 12, 2007 3:23 pm | |
| | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| |
| |
Ája
| Předmět: Re: Děkujeme ll. Thu Sep 13, 2007 5:47 pm | |
| O velikonočních prázdninách bychom mohli .... to je dobrý nápad ! Otázka je jestli nebude mít někdo třeba skautskou akci,což je o prázdninách docela časté... Předběžně můžete napsat jestli by jste měli čas (a zájem ).... a také kam by jste se chtěli podívat (v rámci ČR) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Děkujeme ll. | |
| |
|
| |
| Děkujeme ll. | |
|