| Mikulášský seminář | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jag
Poeet p?íspivku : 21 Age : 36 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 31. 08. 07
| Předmět: Mikulášský seminář Tue Oct 16, 2007 10:40 pm | |
| www.skaut.cz/seminarZaregistrujte se a jedte, jedna se o vybornou akci a maji posledni listky, tak nevahejte a pospichejte! | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Wed Oct 17, 2007 8:45 pm | |
| kdo už je úspěšně zaregistrovaný nechť se napíše, děkuju Sim Jag (sry že to dělám za tebe | |
|
| |
Cvrk
Poeet p?íspivku : 50 Age : 34 Město: : Česká Třebová Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Wed Oct 17, 2007 8:48 pm | |
| Já jsem se také (snad)úspěšně přihlásila...ještě to musim nějako zaplatit...ale to snad bude vpohodě:-D...už se na vás těšim,až vás tam uvidim...všechny;-) | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Wed Oct 17, 2007 9:59 pm | |
| Ahojky já jedu sámo taky, pokud mě teda třeba neskolí nějaká nemoc, ale to se snad nestane !! Už se na vás moc moc těším ... mě se tak stýská ! Pokud nemáte někdo již domluvené spaní třeba s vaším kmenem (což já mám,ale už jsem říkala,že s našima možná nebudu porád) nechcete spát někde pohromadě?? Já bych byla pro Těším se na vás! | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Wed Oct 17, 2007 10:01 pm | |
| | |
|
| |
Ája
Poeet p?íspivku : 106 Age : 33 Město: : Praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Thu Oct 18, 2007 6:22 pm | |
| Ája taky jede .........a už se na vás moc těší ! | |
|
| |
Bubla
Poeet p?íspivku : 6 Age : 33 Město: : praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Fri Oct 19, 2007 11:03 pm | |
| Tak jsem taky přihlášená a pevně doufám, že vás tam co nejvíc uvidim... | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Mon Oct 22, 2007 8:42 pm | |
| Hádejte, kde budeme s naším RK o Mixemu spát? V klubovně u Áji, hned přes ulici jejího bydleníčka heč pokud by někdo neměl kam složit hlavu, u nás by se určitě místo našlo a rádi ho tam uvidíme a Áju zveme také, přednostně Už se na vás moc těším!! Jediné, co mě mrzí je, že jsme nestihly lístky na taneční večer, ale třeba ještě budou ... | |
|
| |
Jag
Poeet p?íspivku : 21 Age : 36 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 31. 08. 07
| Předmět: Tanecni vecer :) Tue Oct 23, 2007 2:23 am | |
| Neboj, tam vas protahnu nejak zadarmo, tancovani bez vas... co by to bylo? | |
|
| |
Zvonek
Poeet p?íspivku : 9 Age : 33 Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Tue Oct 23, 2007 10:39 pm | |
| Ahoj, tak jenom všechny zdravím Doufám, že jste si užili setkání!!!...Já jsem se tou dobou mačkala v autobuse s 40 lidma . Snad mám taky lístek alespoň na nějaký z programů MiXemu, ale ještě jsem nebyla dostatečně prozíravá, abych pochopila na jaký...Takže doufám, že se s vámi všemi potkám, protože jinak bych se kvůli své smůle, která mi zatím nedovolila zůčastnit se žádného srazu, asi fakt šla zahrabat.... | |
|
| |
Šnešek
Poeet p?íspivku : 35 Město: : KLADNO Registration date : 24. 09. 07
| Předmět: Re: Mikulášský seminář Sun Oct 28, 2007 11:04 pm | |
| Šnek (to je zápis že jedůúú na MIxem za váma a PS: beru sebou naší oddílovou radu ) No někde bych se určo sešel a kdyby Ája dovolila její klubovna by mě osobně vůůbec nevadila aspoň na chvíli FM pokecat ;-))) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mikulášský seminář | |
| |
|
| |
| Mikulášský seminář | |
|