| Prázdninové akce a akce vůbec ;) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ája
Poeet p?íspivku : 106 Age : 33 Město: : Praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Thu Dec 20, 2007 12:10 pm | |
| Po Miksemu se rozjelo přihlašování na všechny možné akce,kurzy,čekatelky.... a tak mě napadá : co zaujalo vás?čeho se budete účastnit?? Co vím tak hodně z vás se letos chystalo na čekatelky .Tak se pochlubte jaký kurz jste si vybrali Třeba já jedu na Rozrazil | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Thu Dec 20, 2007 4:38 pm | |
| Já jedu taky na Rozrazil !! Hurá Ájo !! Teda pokud mě vezmou ... prý je tam dost nával a vybírají si ... ale já doufám, že jo Pak bych ráda jela na Silesii, ale asi už to o prázdninách nestihnu | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Thu Dec 20, 2007 10:11 pm | |
| Hurá hurá hurá ! mě už napísali že jo a tak doufám že se tam potkáme když ses hlásila tak brzy tak tě taky určitě vezmou A hned mám o důvod víc se těšit A ostatní?? | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Thu Dec 20, 2007 10:45 pm | |
| výborně že to tady někdo začal .--- měl bych jet taky na check.atelky (čekatelky ) a jelikož ty naše střediskové stojí za uplný prd (jako většina vecí u nás) tak bych rád na nejaký čekatelský kurz. Nejaké zvěsti o všemožných rozrazilech a čolcích a velkým moravách a prutech či co všechno sem zaslechl, ale co já vím zač to stojí. Třeba o Fonticulu sem mel zprávy a záruku kvality od dobrého kámoša co tam byl dřív (ahoj Jagu ) , ovšem co se týče čekatel. kurtů tam nevím. Pročež se ptám zdalipak nekdo nemá informace a doporučení co se ček.kurzů týče. Velmi by se hodilo. Jinak to plánuju na srpen (spíš posl. tři týdny v srpnu) , ale ještě uvidím. A klidně bych jel s nekým z fontíku !!! | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Fri Dec 21, 2007 11:09 am | |
| Sime, nechceš jet s námi ?? byly bysme moc rády Koukni na http://rozrazil.php5.cz/ Jinak info o dalších kurzech najdeš třeba na rovernetu ... ale myslím, že rozrazil bude super | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Fri Dec 21, 2007 11:33 am | |
| 17. Skautský plesO co jde? Klasický nekuřácký ples se vším všudy – předtančení, tombola, kvalitni kapela, pěkné prostředí… Na koho je akce zaměřena? R&R oldskauti činovníci Kde to je? kraj Pardubický Dům kultury Dukla, Pardubice Kdy to je? 1. termín: od 18. 01. 2008 do 19. 01. 2008 Kontakty akci vložil(a): jarda-ballu kontakt pro tuto akci: Jaroslav Prochazka – Ballu e-mail: mail.prochazka@seznam.cz | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Fri Dec 21, 2007 4:59 pm | |
| Jasně !! Sime ? popřemýšlej o tom jestli nechceš jet s náma Také mám o Rozrazilu spoustu informací -od kámoše co tam byl minulý rok...ale to je povídání na dlouho tže jednoduše :budu moc ráda když se ty i kdokoliv jiný přidá k nám Jen rada nakonec :jestli se rozhodneš tak s přihláškou neváhej | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Fri Dec 21, 2007 8:39 pm | |
| jasné jasné..vypadá fajn..hm asi bych mel přemýšlet rychle co? nj...stejnak neznám moc jiných kurzů takže si propočítám finance na prázdniny a pudu do toho, asi | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Sat Dec 22, 2007 2:09 pm | |
| To by bylo SUPER!!! Určitě to bude grandiózní akce Přihlašování běží už asi 14 dní takže to ještě úplně nehoří ale minulý rok byl kurz naplněný za necelý měsíc a půl .... tak abys to neprošvihl byla by to škoda | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Wed Dec 26, 2007 8:45 pm | |
| No a máme tu další akce .... Budete někdo na Elixíru nebo Klíči ? | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Thu Dec 27, 2007 11:20 am | |
| Na Elixíru snad ano ... na Klíči ?? Nevím ... nevím ... | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Sat Dec 29, 2007 5:50 pm | |
| na Klíči určitě nebudu, nejak nevidím důvod tahat se nekam k Plzni (pfuj, do samého nitra Čech ) kvůli národnímu jamboree a Elixír nevim co je | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Sat Dec 29, 2007 7:10 pm | |
| Něco proti nitru Čech ? No hlavně že ses tu aspoň ozval Simiku ptz to tu pěkně upadá.... | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Wed Jan 02, 2008 4:24 pm | |
| Hojky, 18. ledna je u nás v Pardubicích Skautský ples. Pokud rád/a tancuješ a máš tento termín volno, přijeď si k nám zatancovat! Ples bývá vždy prima . Lístky stojí 140,-Kč a musí se rezervovat, tak kdyžtak rychle pište... buď sem nebo na můj mail - beruska.barca@centrum.cz Spaní bych zařídila u nás v klubovně kousek od místa konání. Mějte se krásně a tanečně | |
|
| |
Cvrk
Poeet p?íspivku : 50 Age : 34 Město: : Česká Třebová Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: :-) Sun Jan 06, 2008 10:26 pm | |
| Chojík:-) tak jedu na Klíč...tedy,pokud se něco fakt vážného nestane,takže doufám,že se tam s těmi,co jedou,uvidim:) | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Mon Jan 07, 2008 7:18 pm | |
| co je to ten Klíč? dostáváte zahraniční-info od ústředí nekdo?? pojedte nekdo "ven" udeláme nejakou "výměnu" s nejakou pěknou zemí | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Tue Jan 08, 2008 6:52 pm | |
| jj ja zahr. info dostavam Klíč?.nejlepsi bude kdyz se podivas sem ;)a odelas si obrazek sam... www.klic2008.czSupeeer Cvrcku ! U me to neni jeste na 100% jiste ale nejspis taky pojedu | |
|
| |
Cvrk
Poeet p?íspivku : 50 Age : 34 Město: : Česká Třebová Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: :-) Tue Jan 08, 2008 8:05 pm | |
| Píše se tu porád jen o Klíči...co kdyby se něco naplánovalo??? | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Wed Jan 09, 2008 7:17 pm | |
| jakože nejaké "naše vlastní" akce?? a bylo by nás tam pět ne? no, neco bysme mohli vymyslet, pravda! bylas pověřena Cvrku jo a o prázdninách čtvrtý týden v červenci máte čas na pár dní? (jenom dotaz zatím...) | |
|
| |
Dobby
Poeet p?íspivku : 46 Age : 32 Město: : Pardubice Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Wed Jan 09, 2008 7:53 pm | |
| Ahoj 5 je taky dost, ne? a jinak myslím, že máme tábor... (tzn. i Beruška) do 26.7. Na klíč nejspíš nejedu. Mějte se krásně | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Wed Jan 09, 2008 10:07 pm | |
| nj, dobrých aspon pár lidí ..a na Klíč asi jedu dozvedel sem se ze jako Servistým to není až tak špatné | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Wed Jan 09, 2008 10:20 pm | |
| No to bychom teda mohli něco "spáchat" ...klidně i o prázdninách ...jenom nevím jak na tom budu s časem jelikož nevíme ještě termín tábora....máme to teď trochu složité ptz nás pojede víc oddílů atp. každopádně jsem pro !!! Naviděnou na Klíči | |
|
| |
Ája
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Wed Jan 09, 2008 10:22 pm | |
| No a tak mě napadá když už jsme u těch akcí ...... byli byste pro nejakou akci o víkendu ? teď ještě do prázdnin ...srazík jako v Pcích Co vy na to ... ??? | |
|
| |
Cvrk
| Předmět: jůů Thu Jan 10, 2008 3:42 pm | |
| tý jo,teďko koukám,že to tu krapek ožilo tak to jsem ráda...no,nějaká akce,která by byla do prázdnin,by se hodila:-)tábor mám první 2 týdny o prázdninách,po dlouhé době jedeme pod stan na plné dva týdny...to bude mazec...jinak o prázdninách jedu ještě na dovolenou s rodinou,takže když dáte termín,tak si to už domluvim...jen abych vás viděla;-) | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) Sat Jan 12, 2008 5:31 pm | |
| Akce do začátku prázdin zní velmi zajímavě určitě bychom mohli něco spáchat ale o prázdninách nebudu mít asi čas... už takhle je mám téměř plné :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prázdninové akce a akce vůbec ;) | |
| |
|
| |
| Prázdninové akce a akce vůbec ;) | |
|