| Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Dobby
Poeet p?íspivku : 46 Age : 32 Město: : Pardubice Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: OBROK Mon May 04, 2009 6:12 pm | |
| Ach jo, tak je zase po OBROKu... To je hrozný ty návraty z akcí... Jsem ráda, že jsme se zas po čase sešli... Ale OBROK mi to nestačí... Musíme sraz udělat dřív;) Škoda, že ty prázdniny jsou tak krátký No nic, přestanu žvatlat... Zdravím všechny z deštivých Pardubic a přeji prosluněné dny... Ahoj, Dobby | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Sun May 10, 2009 4:52 pm | |
| deštivé pardubice? v UH už nekáplo tak 3 týdny (no jo, vlastně jednou, ale to je vše) nelepší jsou 3 měsíční prázdniny | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Mon May 11, 2009 5:31 pm | |
| No, v Pardubicích teď kape celkem často... už po mnoho dní mám vždycky kvůli dešti mokré kolo a ze školy jezdím s mokrým zadkem (od sedla). Hm ... tříměsíční prázdniny... ani mi to neříkej, co bych za to dala!! Už máš něco konkrétního v plánu? Doufám, že podnikneš něco pořádnýho, ne jen nějakou brigádu... to musíš využít takovýhle čas! | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue May 12, 2009 3:35 pm | |
| šak doufám využiju, ale tak nějaká ta brigáda bude asi nezbytná, páč s pěnězi přichází svoboda .. jestli teda ještě neco seženu no a jinak bych vás rád viděl, ale tuším, že prázky máte až moc nabité | |
|
| |
Ája
Poeet p?íspivku : 106 Age : 33 Město: : Praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue May 12, 2009 4:32 pm | |
| Ahoj ahoj všici Taky nemám ráda návraty z takových akcí. Vždycky si tím nejvíc rozhodim režim Máš už nějaké plány co s těmi penězi Sime ? To se musí využít tolik času. taky se těším až budu mít tak dlouhé práázky. | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue May 12, 2009 11:35 pm | |
| plány nemám, páč peníze ještě taky nemám ... chtěl jsem jet na Korsiku s našima roverama, ale tak ještě nevím.. fakt si nechávám uplně volný prostor pro rozhodování, co s časem a co vy, pomalu s prázky blíží (vám teda pomaleji ), kam vyrážíte vy?? | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Thu May 21, 2009 12:06 pm | |
| Hej, Sime, my to myslíme vážně koukej ten čas pořádně využít... a jak maturita? Jo, prázdniny se blíží nehorázně rychle. Já s Dobby jedem s kmenem na 16 dní do Skotska... Už se tam těšíme Myslím, že můžu mluvit za obě. Držte nám palce, abysme se tam neutopili, nebereme si totiž šnorchl... A pršet tam určitě bude dost Pak nás společně čeká ještě tábor. Mě pak cesta do Rumunska, něco s rodiči a snad i má cesta o samotě Uvidíme... Co plánujete vy? | |
|
| |
Ája
Poeet p?íspivku : 106 Age : 33 Město: : Praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Mon May 25, 2009 9:18 pm | |
| Pozdravy z Prahy po delší době !!! Palce držím:) do Skotska bych se také někdy chtěla podívat,pak musíte poreferovat jaké to bylo. Já jedu letos poprvé ja jiný skautský tábor než s mým domovským oddílem. Letos teda budu se střediskem Dvojka Praha. Už se fakt těším ,bude to něco úplně jiného A pak plánuju s kamarádkou výlet do Španělska,který ještě není zajištěný ,tak uvidím. Dva měsíce je zkrátka málo na všechno co bych chtěla stihnout...a že toho je | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Wed May 27, 2009 9:48 am | |
| To mi teda povídej... Ale myslím, že krátké prázdniny jsou hold prokletím skautů Španělsko... to není taky vůbec špatné! Jen si to asi honem honem zařiďte, aby měli někde ještě volno. Bo se chystáte využít nějaké poslední levnější nabídky? | |
|
| |
Šnešek
Poeet p?íspivku : 35 Město: : KLADNO Registration date : 24. 09. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Wed May 27, 2009 4:30 pm | |
| dva měsíce je hafo málo zdravím z Kladna to já plánuju spíš jen tuzemsko závidím vám trochu ty dálky bude to určitě fajn Ájo dvajka praha je super znam pár lidí odtud (i když oni mě už asi ne) a jsou fajn Sime Sime co maturitka??? Dopadla? Určitě výborně žejo | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Fri May 29, 2009 1:19 am | |
| zdarec, jj, dopadla velmi nad očekávání fakt se toho nebojte, ale teda upřímně - tu státní maturitu vám nezávidím, není teda moc "dodělaná" toliko ke škole, jinak vidím, že prázky máte nabité, jak se na pořádné skauty patří tak ať vám všecko vyjde, kdyžtak vás v průběhu následujících měsíců navštívím | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Mon Jun 08, 2009 10:48 am | |
| Jasně, klidně přijeď Sime! Budem rádi! Heleďte, co udělat po prázdninách zase po čase nějaké setkáníčko? Nebo minimálně na podzim jako také jedno bylo?! Co?? | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Sun Jun 14, 2009 6:45 pm | |
| Teda tady je zase mrtvo!! Ani mi nikdo neodpoví... | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue Jun 16, 2009 9:45 pm | |
| | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue Jun 16, 2009 10:02 pm | |
| jasně, my někdy napíšem a ty přijdeš jedeš opravovat hrady?? vypadá to zajímavě... jela bych taky, ale nene, bohužel... a nikoho, kdo by jel neznám užij si to!! my už příští pátek letíme do skotska ... páni, už se těšííím | |
|
| |
Sim Admin
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue Jun 16, 2009 10:22 pm | |
| tož vy si to každopádně taktéž hodně užijte !! brr, tam bude správné pošmourno a nevlídno, není-liž pravda? ale musí to byt super, pak poreferuješ jaké to bylo Na jak dlouho tam letíte? Pozdravuj Mikyho | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue Jun 16, 2009 10:36 pm | |
| Jasan, pozdravovat budu Budeme tam 16 dní... celkem dlouho a pršavo tam asi bude, mno.. nějak to budeme muset přežít ... hlavně se neutopit | |
|
| |
Dobby
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue Jun 16, 2009 10:47 pm | |
| To se teda pěkně pleteš, Sime! Bude tam totiž krásně, ani kapka A když bude zima, budem se tulit ke kolemjdoucím ovečkám Letíme celkem na 16 dní, z toho chození po Skyei (jak se to skloňuje...? ) asi 11 dnů, 1,5 dne Edinburgh a zbytek cesta... Jsem na to opravdu dost zvědavá Děkujem za přání... Jinak já mám letos prázdniny nabité snad víc než kdy jindy... Takže bohužel také po lákavé nabídce na Slovensko neskočím... Ale musí to být príma:) A společné volno si někdy musíme najít! Dneska (když jsem šla od Berušky:)) bylo krásně nasvícené staré město... Stojí za zkouknutí PS: Tak mě napadá... ani se nenadějem a budeme mít druhé Maděrové výročí... Téda, to to letí Mějte se všichni krásně! Házejte starosti za hlavu a užívejte si léta SESLE | |
|
| |
Dobby
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Tue Jun 16, 2009 10:48 pm | |
| Cheché, Beruška mě předběhla Příště se nebudu tak rozepisovat | |
|
| |
Beruška
| |
| |
Dobby
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Thu Sep 17, 2009 12:15 am | |
| To se mi nelíbí, že tady ten Beruščin příspěvek pořád straší... Tak něco napíšu a už nebude nejnovější chachá Třeba, že ve Skotsku opravdu skoro nepršelo:) A zjistila jsem, že s Beruškou umíme vycházet i po měsíci v kuse ve společném stanu! (Skotsko->tábor->tábor:)) Někdy si to zkuste;) Brou:) | |
|
| |
Šnešek
Poeet p?íspivku : 35 Město: : KLADNO Registration date : 24. 09. 07
| Předmět: První příspěvek 2010 Thu Feb 25, 2010 5:22 pm | |
| Když to nikdo nechcete v roce 2010 javascript:emoticonp(' ') napsat budu to muset být já javascript:emoticonp(' ') . Jak se vám všem vede taky vás straší ta matura jako mě o VŠ nemluvim | |
|
| |
Peta Admin
Poeet p?íspivku : 71 Age : 123 Město: : Hranice Registration date : 27. 08. 07
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) Mon Jun 14, 2010 9:08 pm | |
| ahoj, tak ať se někdy aspoň ozvu, v roce 2010 žiju a i celkem vpohodě, škola už je zamnou, těšim se až vás zas někdy uvidim | |
|
| |
Dobby
| Předmět: pozdrav z Pic Sun Sep 05, 2010 5:06 pm | |
| Tož to já se taky ozvu:) (letos poprvé...? fíha) Mám se dobře, prázdniny byly plné, ale pohodové, s parádní tečkou v podobě Svatoprutů - doufáme, že nám v kmeni vydrží nadšení, které jsme tam získali... Rozhodně můžem doporučit;) A jinak... matura trochu straší Kvůli ní netuším, jak to bude s OBROKem... Ale na Miksému se zase potkáme, že jo...??? Mějte se krásně! A napište sem taky něco;) Co školy...? Zdraví Dobby:) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) | |
| |
|
| |
| Jen takové plky bez jednotného téma ... prostě si povídat :) | |
|