| Nápad - malý meeting přes internet? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Nápad - malý meeting přes internet? Mon Jan 19, 2009 11:02 pm | |
| Ahojky maděrčata Něco mě napadlo a zdá se mi to jako dobrý nápad, tak to možná zoorganizuji ... několikrát se řeklo, že uděláme zase nějaký sraz, ale zatím se ani nic neplánuje ... a mě už se po vás celkem stýská a o plně lidech nemám zdání co je u nich děje a tak ... tak jsem si říkala, jak to vyřešit, když plno lidí nemá čas a třeba by na sraz ani nepřijelo ... a v tom mě něco osvítilo, jestli nějaká božská moc či co ... Co takhle naplánovat nějaký den a hodinu a sejít se společně všichni na ICQ? Mohlo by tam být víc lidí než jezdí normálně na srazy, nemyslíte? Co na to říkáte? | |
|
| |
Ája
Poeet p?íspivku : 106 Age : 33 Město: : Praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? Tue Jan 20, 2009 11:50 pm | |
| To by stálo za to ! Jen by to možná chtělo sejít se na nějakém fóru než na icq...nebo se dá na icq udělat konference pro víc lidí ?? (:/ nevím) Redši bych povídala se všemi najednou | |
|
| |
Sim Admin
Poeet p?íspivku : 166 Age : 34 Město: : Uherské Hradiště Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? Wed Jan 21, 2009 8:02 pm | |
| icq konference pro víc lidí je strašně nepřehledná a celkem na nic.. a fórum už máme a beztak zeje prázdnotou takže nevím ale neberte to jako nějakou kritiku nápadu. Jen můj pohled | |
|
| |
Beruška
Poeet p?íspivku : 172 Age : 33 Město: : Pardubice Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? Fri Jan 23, 2009 12:05 am | |
| Tak nevím ... nebo využít chat třeba na seznamu? nevím, ale ráda bych něco takového uskutečnila Ájo, prosím, přidáš si mě na ICQ? (445032638) | |
|
| |
Ája
Poeet p?íspivku : 106 Age : 33 Město: : Praha Registration date : 02. 09. 07
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? Fri Jan 23, 2009 10:46 am | |
| jj chat je dobrý nápad ...myslela jsem chat a tak nevím proč jsem psala fórum Jasný přidám Beruško | |
|
| |
Šnešek
Poeet p?íspivku : 35 Město: : KLADNO Registration date : 24. 09. 07
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? Sat Jan 31, 2009 12:39 am | |
| Jak říká SIm konference (třeba skype ji má) nepatří k nejpřehlednějším. Chaty bohužel neznam, takže nedokážu posoudit, ale jako nápad je to stylový Beruško congratulations | |
|
| |
Dobby
Poeet p?íspivku : 46 Age : 32 Město: : Pardubice Registration date : 28. 08. 07
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? Fri Mar 06, 2009 12:29 pm | |
| Ten nápad nějak zapadl - škoda přijde mi, že jsme se už hrozně dlouho neviděli, neslyšeli a vůbec... Určitě to nějak musí jít:) Kolik lidí myslíte přijde na fórum, když se rozešle pozvánka mailem a na ICQ? | |
|
| |
Beruška
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? Sun Mar 08, 2009 10:50 pm | |
| To si nedokážu typnout. Možná do deseti? Ikdyž možná by mohlo víc? Chěla bych vás všechny vidět | |
|
| |
Šnešek
Poeet p?íspivku : 35 Město: : KLADNO Registration date : 24. 09. 07
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nápad - malý meeting přes internet? | |
| |
|
| |
| Nápad - malý meeting přes internet? | |